Mogelijke wijzigingen binnen dc-korps

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Binnen het korps van de districtscommissarissen zullen er mogelijke wijzigingen optreden. Dit verneemt Suriname Herald uit betrouwbare bronnen. Het gaat vooralsnog om de districten Brokopondo en Marowijne.

De huidige districtscommissaris (dc) van Brokopondo, Kenya Pansa, krijgt mogelijk Moengo als nieuwe standplaats. Het ligt in de bedoeling om het district Marowijne in tweeën te delen. Namelijk Albina en Moengo. Zo zal Pansa overgeplaatst worden naar Moengo, terwijl de huidige dc van Marowijne, Freddy Daniel, Albina onder zijn beheer zal krijgen.

In de plaats van Kenya Pansa komt mogelijk NDP-assembleelid Frederik Finisie. Aan hem is reeds gevraagd de leiding van het district Brokopondo over te nemen. Het ressort Boven-Suriname zal een permanente dc krijgen. Op dit moment wordt de naam van Humphry Jeroe, voorzitter van het Comité Slachtoffers en Nabestaanden van Politiek Geweld, genoemd om het roer over te nemen van dc Yvonne Pinas, die al een tijdje waarneemt in het ressort Boven-Suriname.

Volgens de betrouwbare bronnen worden thans voorbereidingen getroffen, want augustus moeten de wijzigingen van de districtscommissarissen een feit zijn.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait