Valse account minister Hoefdraad op Facebook

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Het Ministerie van Financiën heeft recentelijk diverse klachten ontvangen vanuit de samenleving dat er via sociale media middels een nepprofiel, iemand of een instantie zich uitgeeft als te zijn de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad. Dat meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Er wordt gebruikgemaakt van een valse oftewel fake account via sociale media, met name Facebook, op naam van de minister en hiermee wordt de samenleving misleidt dat zij in aanmerking kan komen voor leningen tegen lage rentepercentages.

Het Ministerie van Financiën doet een dringend beroep op de samenleving, zich niet te laten misleiden en waarschuwt eenieder om zijn/haar bankgegevens en personalia niet op deze fake account te delen, daar derden (malafide kredietverstrekkers) voordeel daaruit zullen/kunnen halen.

Ten overvloede attendeert het ministerie de samenleving erop dat de minister van Financiën op geen enkele wijze leningen aanbiedt of kan afsluiten voor of met individuele personen, daar dit niet tot haar taakstelling behoort.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait