Ondernemer schiet met jachtgeweer op man; verdachte aangehouden

Shoeket logo

Bron: Politie van Suriname

31 Juli 2023 13:00

Voor mij lezen

De politie van het bureau Centrum heeft op zondag 30 juli 2023 de verdachte C.M. (50) op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

C.M. die ondernemer is, wordt ervan verdacht eerder die dag met een jachtgeweer op de 40-jarige I.M. te hebben geschoten. Het slachtoffer werd in zijn nek geraakt en deed hierna voornoemde politiebureau aan voor het doen van aangifte.
Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer zich op zijn rijwiel naar het pand van de verdachte aan de Waterkant had begeven en plotseling het restaurant met stenen en stokken bekogelde. Na zijn daad verliet hij de plek, maar keerde na enkele seconden terug. Bij die gelegenheid heeft de ondernemer vanuit het restaurant een schot op de 40-jarige man gelost. Met de schotverwonding deed I.M. direct voormelde politiebureau aan, alwaar hij met de ambulance voor medische hulp werd afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.
De schutter werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Het jachtgeweer is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte C.M door de politie in verzekering gesteld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel