Noodlijdenden uit Wanica krijgen voedselpakket

Een grote groep mensen had zich 's morgens vroeg verzameld bij het districtscommissariaat te Lelydorp. Noodlijdenden uit Wanica hebben een noodpakket ontvangen.
Shoeket logo

Bron: Starnieuws

15 April 2023 18:56

Voor mij lezen
loading foto
previous Een grote groep mensen had zich 's morgens vroeg verzameld bij het districtscommissariaat te Lelydorp. Noodlijdenden uit Wanica hebben een noodpakket ontvangen. next


Gloria Lie Kwie Sjoe, voorzitter van de stichting Wijd mijn Lammeren, heeft het initiatief genomen om duizend pakketten uit te delen aan behoeftigen in het district Wanica. De mensen die vooraf geïdentificeerd waren, hebben een bon gekregen waarmee ze vanochtend een Paaspakket gratis konden afhalen bij het districtscommissariaat aan de Tawajariweg te Lelydorp.

De bonnen waren vooraf verdeeld onder noodlijdende gezinnen met meerdere kinderen of mensen met een beperking. De pakketten bevatten o.a. spijsolie, thee, rijst, sardien, bruine bonen, erwten en vermicelli. De pakketten werden door gelovigen gedoneerd in verband met Pasen. Er waren meer dan 45 vrijwilligers op de been van Christengemeenten Cama,
Eagle Wings, Lob Makandra, Gods liefde en Dian.

Vanwege de vele Paasconferenties in de kerken was besloten de pakketten in de week na Pasen uit te delen. Pastor Kenneth Varssenburg legde de Paasboodschap uit. "Tijdens Pasen gaf God zijn zoon Jezus om mensen in nood te helpen. Zo moeten wij ook om elkaar geven en ons geloof en hoop stellen op God. Hij haalde aan dat Jezus bewogen is over mensen in nood". De mensen vertrokken bemoedigd, geestelijk gezegend en bovenal geholpen met een Paaspakket met eerste levensbehoeften.

Dit project is mogelijk geworden door donaties van onder andere gelovigen. Door de vele vrijwilligers konden de mensen binnen een kwartier beschikken over hun pakket. Lie Kwie Sjoe is blij dat mensen die de ondersteuning hard nodig hebben, geholpen konden worden. Het project heeft in totaal SRD 350.000 gekost.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel