Salesman doet aangifte van ontvoering en beroving 200.000 SRD

Shoeket logo

Bron: Waterkant

7 Oktober 2022 07:04

Voor mij lezen

Een 41-jarige salesman in Suriname, heeft donderdag aangifte gedaan van ontvoering en beroving. Hij zou daarbij 200.000 SRD, 700 euro en andere persoonlijke spullen die hij bij zich had, zijn kwijt geraakt.

Vernomen wordt dat de man vanuit Albina kwam en bij de Wijdenboschbrug uitstapte. Volgens het slachtoffer kreeg hij omstreeks 03.00u een lift van een voor hem onbekende bestuurder in een zwartgelakte auto. Hij zou naar het woonadres van zijn moeder aan de Piranhaweg gaan.

De bestuurder zat alleen in de auto toen het slachtoffer instapte. Onderweg haalde de automobilist een andere man op. Deze laatste haalde op een gegeven moment een jachtgeweer tevoorschijn en bedreigde het slachtoffer daarmee. Hij werd toen geblinddoekt.

De bestuurder bracht de auto bij een adres aan de Nieuwe Charlesburgweg tot stilstand, waar de salesman aan een paal werd vastgebonden. Pas in de middag werd hij losgemaakt en weer in de auto geplaatst, waarna ze met hem wegreden.

Het lukte het slachtoffer aan de verlengde Nieuwe Charlesburgweg nabij de kruising van Ringweg Noord uit de rijdende auto te springen. Hij begaf zich naderhand naar de woning van zijn moeder vanwaaruit hij de politie inschakelde.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel