‘Ik zou er niet meer zijn zonder hulp van pranic healer’

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

25 April 2022 07:58

Voor mij lezen

PARAMARIBO - “Mijn zus aarzelde geen moment toen het resultaat binnenkwam dat ik Covid had en belde meteen de huisarts die ons doorverwees naar het BOG. Vervolgens werd de ambulance gebeld. Het waren de drie langste uren van mijn leven. Ik snakte naar zuurstof maar kreeg niet genoeg binnen. Je moet je voorstellen hoe paniekerig je wordt als je niet kan ademen. Ik kreeg het gevoel dat het de laatste tellen waren van mijn leven voordat ik de laatste adem uitblies, ik was niet meer bij.” De 39-jarige Roline zegt dat ze ternauwernood aan de dood is ontsnapt. “Ik was mezelf niet meer.

De vrouw had eerst niet door wat er met haar aan de hand was. Ze rook en proefde normaal, alleen voelde ze zich slapjes wat haar verbaasde, omdat ze dagelijks haar portie vitamine C nam. Ineens kwam het hoesten op en dat werd alsmaar erger en ze besloot zich te laten testen op Covid. Het was de tijd dat er geen sneltest en de uitslag pas na twee dagen bekend was.

Intussen ging ze zich steeds meer ziek voelen, kreeg koorts, braakte en uiteindelijk belandde ze in het ziekenhuis. Het personeel van de ambulance zette haar thuis direct aan de beademing en dat maakte dat ze zich snel beter voelde. In het ziekenhuis mocht ze, door haar hoge bloeddruk, geen medicijnen.

Door haar situatie moest Roline energetisch genezen worden voordat ze verlichting kon voelen. Bij pranic healing gelooft men in het reinigen van het binnenste en dat zal dan invloed hebben op het fysieke lichaam. De pranic healer heeft haar op afstand geholpen om tot rust te komen, onder andere door ademhalingsoefeningen. "De negatieve energie, die als gevolg van het virus in de longen is gegaan, moet volgens deze leer uit het lichaam. Er zijn methodes waarbij de voet plat op de grond moet zijn tijdens het genezingsproces, zodat de negatieve energieën het lichaam verlaten."

Dezelfde methode van op afstand iemand genezen door pranic healing heeft haar 'gered' toen ze thuis op de vloer lag, wachtend op de ambulance. "De pranic healer, die door mijn zus was benaderd gaf haar instructies die ze aan mij doorgaf omdat ik nauwelijks kon praten en bewegen. Het zijn die instructies die mij als het ware hebben teruggebracht."

Energetische therapie is een vorm van behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van universele- en lichaamsenergie. Het opsporen en wegnemen van blokkades, en het stimuleren van het zelfhelend vermogen is hoe energetische therapie werkt. Roline benadrukt dat ook in het ziekenhuis de energetische genezers door zijn gegaan met hun therapie.

Lees het volledig artikel in de maandageditie van de Ware Tijd

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel