Blinde liefde komt vrouw duur te staan…

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

4 Maart 2022 02:54

Voor mij lezen
loading foto
previous next


Een Surinaamse man mag een Range Rover die hij als cadeau kreeg van zijn Nederlandse ex-vriendin behouden. De vrouw had na het beëindigen van de relatie beslag laten leggen op het voertuig.

Advocaat Maureen Nibte zegt dat de rechter in deze zaak vonnis heeft gewezen dat de auto van de man is, omdat die op zijn naam staat. “De auto moet onmiddellijk terug naar de man.” De auto waarop de vrouw beslag liet leggen is in Suriname.

De vrouw hield van de man en had verschillende dure goederen zo ook een dure auto voor hem gekocht. Alles was op zijn naam. Zij is erachter gekomen dat hij een andere vriendin heeft. Zij wilde vanaf dat moment uit rancune de gekochte spullen terug, omdat de man voor haar had uitgelopen. Zij heeft aangegeven dat de auto eigenlijk voor haar broer was en daarna haar moeder, maar de moeder heeft geen rijbewijs. “De rechter heeft gemotiveerd dat de vrouw niet aannemelijk heeft gemaakt dat de auto voor haar broer of moeder was”, zegt de raadsvrouw.

Nibte had een tegenvordering ingediend. De vordering van de Nederlandse vrouw is afgewezen, maar de tegenvordering van de advocaat is toegewezen dat de man binnen een dag na betekening van het vonnis weer moet beschikken over de auto.” Nibte heeft het vonnis donderdag ontvangen.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel