‘Dit kerstpakket betekent heel veel voor mij’

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

21 December 2021 12:29

Voor mij lezen

PARAMARIBO - “Velen hebben het kerstpakket nodig. De Heer is boven, die helpt je ook.” Met een tas vol geladen met levensmiddelen en lekkernijen loopt de op leeftijd zijnde Jaquelientje Blokland het terrein af van het hoofdkwartier van Leger des Heils aan de Henck Arronstraat. Maandag werd gestart met het uitdelen van de kerstpakketten, waarvoor mensen zich afgelopen vrijdag hebben laten registreren.

Het was al vroeg in de ochtend een komen en gaan van geregistreerden. "Ik doe elk jaar mee en vanwege mijn beperking betekent dit kerstpakket heel veel voor mij", zegt een blije Roël. Dit jaar konden er dankzij de steun van de Rotary Club Suriname extra pakketten uitgedeeld worden.n vanwege mijn beperking betekent dit kerstpakket heel veel voor mij", zegt een blije Roël.

En als klap op de vuurpijl deelde publiciteitsman Guillermo Demon een verheugende boodschap mee. "Op het laatste moment kregen we vrijdag vlak voor sluiting van de registratie nog een melding van een donateur. We kregen de gelegenheid om nog eens honderdvijftig pakketten extra te verdelen."

Hiermee konden in totaal 1.350 pakketten geschonken worden. Er zullen vijftig pakketten worden verdeeld in de districten Para, Coronie en Saramacca op het programma die via de districtscommissariaten bij de mensen terecht zullen komen. Dinsdag is het Heilsleger in Nickerie om de mensen met een kerstpakket blij te maken. Donderdag wordt de kerstpottenactie afgesloten met een bezoek aan een kindertehuis waar de kinderen in de bloemetjes zullen worden gezet.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel