De 'prille liefde' tussen Turbulence en Samora

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

7 December 2021 08:01

Voor mij lezen

AMSTERDAM - Samen met reggae-artiest Turbulence lanceert Samora de song ‘Please be mine’. “Dit nummer gaat over de prille liefde en de intensiteit van het verlangen om bij elkaar te zijn de eerste maanden in een relatie. In het engelstalig nummer vragen twee geliefden aan elkaar om samen te blijven en mooie momenten te beleven.

Het duet is een combinatie van reggae en pop en geschreven door beide artiesten. Samora: "Turbulence had best een grote bijdrage in dit project. Hij heeft namelijk de basis van de track kunnen neerleggen en van daaruit zijn wij verder gegaan. De samenwerking was spannend, leuk, spontaan en intens. Ik ben al jaren een Turbulence-fan dus deze connectie voelt als een zegen aan."

Ze kijkt terug op een uitdagend 2021, waarin ze veel minder heeft opgetreden. "Gelukkig heb ik met mijn team kunnen focussen op een digitale groei. Zo heeft team- Samora dit jaar negen releases gelanceerd. We hadden een mini-tour in Zwitserland en verder heb ik veel kunnen netwerken", laat de zangeres weten.

Ze heeft zeven singles uitgebracht, een feature song met een Amerikaanse artiest en een release op een all female riddim selection. Haar voornemen voor het nieuwe jaar is om harder te werken aan haar muzikale carrière. Zo zal zij meer reggae, pop, dancehall, soul, r&B en hiphop- muziek uitbrengen, genres waarin zij graag zingt.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel