VHP-jongerenraad houdt ‘Back to School’ motivatiedag in Commewijne

Voor de VHP-jongerenraad is het belangrijk dat het verstrekken van pakketten altijd gepaard gaat met een boodschap van motivatie, hoop en doorzetting. Foto: VHP-jongerenraad
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

18 Oktober 2021 11:25

Voor mij lezen

De VHP-jongerenraad heeft zondag een motivatiedag in het dorp Rust en Werk in Commewijne gehouden waarbij enkele leden de kinderen en jongeren van het dorp wat ‘Back to School’ hebben gemotiveerd. Dit ging gepaard met het verstrekken van schoolpakketten.

De voorzitter van de VHP-jongerenraad, Karishma Mathoera, jeugdparlementariër Hakiem Lalmahomed, ressortraadslid van Meerzorg Whitney Ajambia en de trekker van het project, Jason Saiman, spraken de kinderen toe om zich in te zetten op school en zich te houden aan de MoHaNa-regels. Dit werd samen gedaan met de granman van het dorp en Marciano Karijosentono.

Foto: VHP-jongerenraad

Verder werden zij aangemoedigd zich ondanks de COVID-pandemie en turbulentie dat het met zich heeft meegebracht voor het onderwijs, door hun best te doen in het nieuwe schooljaar.

Ook werd aan hen gezegd dat ze ondanks de afstand van het dorp naar school en het ontbreken van faciliteiten, zij zich daar niet door moeten laten ontmoedigen. Voor de kinderen die er niet bij konden zijn doordat zij in quarantaine waren, werden de schoolpakketten voor de deur afgezet.

Foto: VHP-jongerenraad

Voor de VHP-jongerenraad is het belangrijk dat het verstrekken van pakketten altijd gepaard gaat met een boodschap van motivatie, hoop en doorzetting. Schoolpakketten worden alleen verstrekt aan leerlingen die deze daadwerkelijk nodig hebben.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel