Mastklimmenstraat direct aangepakt na verschijnen nieuwsbericht

Mastklimmenstraat
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

15 Oktober 2021 01:48

Voor mij lezen

De kruising Mastklimmen- en Tamanoeastraat is direct aangepakt nadat Suriname Herald woensdag gewag heeft gemaakt van deplorabele staat waarin de weg verkeert. De weg zag er woensdagmorgen nog beroerd uit. Nadat het bericht is verschenen dat buurtbewoners dreigen met een wegbarricade is het ministerie van Openbare Werken direct in actie gekomen.

Hoewel de straattegels niet zijn geplaatst is de weg geëgaliseerd en de tegels die dwars op straat lagen zijn verwijderd en opgestapeld op het voetpad. Ook de Frigiterestraat waar de Caprino Alendy muloschool en LBO Latour 1 en 2 staan is aangepakt.

"Moesten we eerst onze stem laten horen," vraagt een buurtbewoner zich af. De bewoners kijken uit naar het volledig herstel van de weg. Zij verwachten dat de straat in haar oude glorie wordt hersteld door de straattegels weer te plaatsen.

De straat was zo beroerd dat auto's vast kwamen te zitten in de regentijd. Doordat de straattegels dwars op straat lagen zijn vele auto-onderstellen van buurtbewoners vernietigd," stelt een anonieme bewoner.

Naomi Hoever

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel