Man mishandelt vrouw die aanzoek liefdesrelatie afwijst

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

14 Oktober 2021 23:02

Voor mij lezen

De 46-jarige Ivan P. alias 'Bhaja' is op 8 oktober door de politie van het bureau Latour voor mishandeling aangehouden. Hij mishandelde op 12 september een vrouw voor een supermarkt aan de Pokopawstraat. Ivan bracht haar vuistslagen toe op het lichaam, waardoor het slachtoffer letsels heeft opgelopen aan haar oog. Tijdens de mishandeling kwam de vrouw te vallen, waarbij haar gezondheidsbril is vernield. De verdachte bedreigde het slachtoffer ook nog met de dood.

Het motief tot zijn daad ligt in het feit dat de vrouw zijn aanzoek voor een liefdesrelatie heeft afgewezen. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar een specialist. De verdachte werd opgespoord en is op 8 oktober aangehouden. Bij zijn aanhouding verklaarde Ivan aan de wetsdienaren dat de vrouw hem een geldbedrag in Surinaamse Dollar schuldig is. Het slachtoffer gaf de politie te kennen niets van de betaling af te weten.

Ivan, die een bekende van de politie is, maakt het tot een gewoonte om vrouwen te mishandelen, wanneer hij zijn zin niet krijgt. Deze verdachte was eerder dit jaar, in februari, reeds ingesloten, aangezien hij twee vrouwen met wie hij een relatie had eveneens had mishandeld. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel