Verdachte en ondernemer door politie aangehouden

Foto: Suriname Herald
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

4 Oktober 2021 21:58

Voor mij lezen

De verdachte Miquel M. en de ondernemer Roshan N. zijn op 1 oktober door de politie van het bureau Latour aangehouden. Miquel reed op diezelfde dag met zijn auto een bedrijfsterrein op voor stelen van machineonderdelen. Hij werd bij die gelegenheid op heterdaad betrapt door de eigenaar, die de politie inschakelde.

De verdachte probeerde weg te rijden, maar werd door de ondernemer tegengehouden door het voertuig van Miquel te vernielen. De politie die ter plekke verscheen hield zowel de verdachte Miquel als de ondernemer Roshan aan.

Op camerabeelden is te zien dat Miquel, die een bekende van de politie is, op twee verschillende dagen met hetzelfde voertuig het terrein was opgereden voor het plegen van diefstal. Op de derde dag werd hij betrapt door de eigenaar. Beide mannen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na de schade te hebben vergoed is de ondernemer dezelfde dag na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl Miquel door de politie in verzekering is gesteld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel