Guno Ravenberg in financiële problemen na abrupte stopzetting salaris en pensioen

Ravenberg betreurt dat de foto die hij in goed vertrouwen met zijn neef heeft gemaakt, viraal gaat. Ik ben niet overgelopen naar de VHP, benadrukt hij met klem
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

2 Oktober 2021 10:40

Voor mij lezen

"Ik had hulp nodig. Ik ben hulp gaan zoeken bij mijn neef Murwin Leeflang", luidt het excuus van Guno Ravenberg aan D-TV Express nadat een foto van hem, waarop hij met Leeflang prijkt in het VHP-centrum, op sociale media is opgedoken.

Hij zegt dat hij na de machtswisseling reeds een jaar thuiszit. Ravenberg is directeur geweest bij staatsomroep SRS. Intussen heeft hij de leeftijd van zestig jaar bereikt. "Ik zit thuis te rusten. Mijn salaris en pensioen zijn stopgezet. Ik geniet alleen van mijn AOV. Ik heb het tot nu toe moeilijk."

Dit maakte dat hij zijn neef Leeflang heeft gevraagd om hulp. "Mijn neef heeft mij aangeboden hem bij de Olifant te ontmoeten. Hij heeft mij beloofd moeite voor me te doen. Toen ik vertrok van het VHP-centrum heeft hij gevraagd om samen een foto te maken."

Ravenberg betreurt dat de foto die hij in goed vertrouwen met zijn neef heeft gemaakt, viraal gaat. "Ik ben niet overgelopen naar de VHP", benadrukt hij met klem.

Van het ministerie van Binnenlandse Zaken die ambtenarenzaken in orde maakt heeft hij nog niets vernomen. Hij zegt dat hij vooraf niet wist dat de foto op sociale media zou verschijnen.

"Ik heb vanaf de oprichting veel gedaan voor de NDP in mijn functie als MC. Er waait een nieuwe wind. Ik moest informeren hoe het mijn dingen staat." Hoewel hij zijn problemen heeft voorgelegd aan het hoofdbestuur van de NDP is er nog geen oplossing. Over de inhoud van het gesprek met zijn partij na zijn hulpverzoek wil hij niets kwijt.

"Ik wil mijn familie, de NDP en alle Surinamers verzekeren dat ik niet uit de NDP ben gestapt. Ik ben een publiek figuur en kan met eenieder een foto maken. Guno is geen verrader. Ik ben en blijf NDP'er. Ik heb de gelegenheid gehad de overstap te maken naar andere partijen. Ik ben een volksjongen die op eenieder goed is", stelt Ravenberg verder.

De redactie van Suriname Herald heeft Ravenberg benadert voor een vraaggesprek. Hij vroeg om op een ander moment terug te bellen, maar de telefoon werd niet meer beantwoord.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel