Savéante Helstone brengt inspiratieboek uit voor jongeren

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

26 September 2021 06:10

Voor mij lezen

PARAMARIBO - “Op mijn eigen manier wil ik mijn ervaring met andere jongeren delen, zodat zij dat wat ik heb geleerd ook in hun eigen leven kunnen toepassen.” Savéante Helstone is pas 23 jaar en heeft al succes in het leven.

Hij heeft twee dichtbundels uitgebracht, een theologische studie in Texas (VSA) afgerond, zit in de afrondende fase van zijn studie aan de FHR School of Business en heeft zijn droombaan als makelaar al. Hoe hij dit succes op jonge leeftijd heeft kunnen verwezenlijken vertelt hij in zijn nieuwe publicatie 'On-bewust Wel-bewust'.

De auteur raakte geïnspireerd om dit boek te schrijven nadat hij de leiderschapslessen van de in november 2014 overleden voorganger, politiek- en zakelijk consulent Myles Munroe bestudeerd had en ook toepaste in zijn leven. De woorden van Munroe als 'Om je leven te veranderen, moet je van gedachten veranderen', motiveerden de jonge schrijver om over zijn eigen leven na te denken toen het scheef dreigde te gaan op de middelbare school.

Hij liep met slechte vrienden en werd laks met zijn school. Alles wat hij ondernam ging mis. "Doordat zoveel problemen op me afkwamen ben ik gaan nadenken over wat ik met mijn leven wil doen. Hoe kan ik mijn situatie veranderen?", vertelt hij aan de Ware Tijd. "De titel klinkt een beetje psychologisch, maar als je het boek leest en wat erin staat in je leven toepast, zal je in een korte tijd veranderingen zien", belooft de auteur.

In het boek gaat hij het lijstje af van de mensen die een bijdrage hebben geleverd aan zijn groei. Het boek wordt op 30 september gelanceerd. Op zijn sociale media pagina heeft hij zijn vrienden en volgers al ervoor warm gemaakt.-.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel