Grote opkomst vaccinatiedag D&F Group of Companies

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Terwijl de overheid alles eraan doet om mensen te motiveren zich te laten vaccineren, blijven bepaalde ondernemingen niet achter. Vandaag heeft D&F Group of Companies het initiatief genomen om een vaccinatiedag te houden. Met deze stap proberen ze al hun klanten, vrienden en de totale Surinaamse samenleving bewust te maken van de noodzaak van het vaccineren.

In gesprek met Suriname Herald zegt Jermain van Troon, medeoprichter van de company, dat ze dagelijks in contact komen met mensen. "We hebben een grote klanten- en vriendenkring. Wij willen gebruikmaken van onze bekendheid om mensen te motiveren zich te laten vaccineren," geeft hij aan.

Het is voor hem heel erg om te zien hoe honderden mensen dagelijks besmet raken en een deel daarvan het niet haalt. "We moeten niet wachten op de overheid, maar zelf kijken hoe we een bijdrage kunnen leveren tegen dit virus," benadrukt hij.

De oproep is op Facebook geplaatst. Mensen die de page van de company volgen hebben massaal gereageerd op de oproep. Vanaf acht uur 's morgens waren mensen voor de deur van de onderneming aan de Brokopondolaan, terwijl pas om negen uur 's morgens gepland was om de eerste prik te geven.

"Men moet niet luisteren naar allerlei zaken die mensen zomaar zeggen. Als je je laat vaccineren doe je het voor je eigen bescherming. Dus blijf niet achter, maar laat je vaccineren," zegt Van Troon.

De vaccinatiedag is tot 14.00 uur. Er komt in oktober een follow-up voor de mensen die hun tweede prik moeten meenemen. Vandaag kunnen mensen zich met het Pfizer-, AstraZeneca- en Sinopharm-vaccin inenten.

Jerrel Harderwijk

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait