Interieurverzorgster sterft na bizar ongeluk

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

24 September 2021 22:56

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Hulp kwam donderdag te laat voor Travaga Sanches. Terwijl ze werd behandeld door ambulancepersoneel gaf de Cubaanse vrouw de geest. De interieurverzorgster was in het ressort Uitvlugt tegels aan het schoonmaken toen de toiletpot waarop ze stond brak. De vrouw liep daarbij een ernstige verwonding op aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

Travaga raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij een familielid en gaf die te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om Sanches te assisteren, maar kende het juiste adres niet. Uiteindelijk werd de eigenaar in kennis gesteld, die samen met de politie naar de woning ging.

Manschappen van de afdeling Kapitale Delicten troffen de vrouw besmeurd met bloed aan. Terwijl Sanches werd verpleegd door het ambulancepersoneel stierf ze. Omdat er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam van de 56-jarige vrouw afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel