Ziekenhuizen ontvangen medische hulpgoederen

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De Badjalala Group of Companies heeft gisteren in samenwerking met Stichting Vrienden van Suriname uit Tiel, Nederland, medische hulpgoederen gedoneerd aan het Mungra Medisch Centrum, het Streekziekenhuis Marwina, het Regionaal Ziekenhuis Wanica, 's Lands Hospitaal en het Sint Vincentius Ziekenhuis. Het gaat om een bezending van twee grote zeecontainers met onder meer rolstoelen, mondkapjes, handsanitizers en ziekenhuisbedden.

Fauzia Poese, die namens het Regionaal Ziekenhuis Wanica de geste in ontvangst nam, is heel erg dankbaar voor de geste. Uitgaande van haar beroep onderstreept zij de dagelijkse noden in de ziekenhuizen en deze donatie komt in deze periode als geroepen. “We zullen de spullen zeker goed kunnen gebruiken,” zei Poese.

Het Mungra Medisch Centrum heeft voor de tweede maal een donatie mogen ontvangen van het bedrijf. Inder Jaglal, vertegenwoordiger van het ziekenhuis uit het westen, is de donateurs zeer erkentelijk. Hij gaf aan dat er een goede samenwerking is tussen hem en directeur Badjalala. “Zodra wij een beroep doen op hem, is hij altijd bereid op welke wijze dan ook ons hulp te bieden,” zegt Jaglal.

De vertegenwoordigers van de overige ziekenhuizen die de artikelen in ontvangst namen, gaven ook aan dat het een welkome geste is. Dagelijks kampen zij met patiënten, waarbij de ziekenhuisartikelen zeker goed aan te pas zullen komen.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait