Brunswijk krijgt wereldwijd aandacht; verdeelt dollars

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Clubeigenaar van Inter Moengo Tapoe, waarnemend president Ronnie Brunswijk, heeft internationale aandacht gekregen. Reporters spraken tijdens de wedstrijd hun verbazing uit over de deelname van de 60-jarige Brunswijk als aanvoerder in de wedstrijd tegen meervoudig kampioen Olimpia uit Honduras. Landskampioen Inter Moengo Tapoe heeft de wedstrijd met 0-6 verloren.

In de kleedkamer deelt Brunswijk met ontbloot bovenlijf dollars uit aan de speler van Olimpia. Hij kreeg daarvoor enkele malen een daverend applaus. Video's over het verdelen van geld, gaan viraal op sociale media. Ook een tweet van sportverslaggever Jon Arnold wordt wereldwijd gedeeld. “So…the Vice President of Suriname, who is 60 years old, is PLAYING in Concacaf League against Olimpia tonight, captaining the team he owns.

Nadat Brunswijk de US-dollars had uitgedeeld, vroeg hij ook om extra aandacht. Hij vertelde aan de spelers uit Honduras dat hij vicepresident is van Suriname. Hiervoor kreeg hij een extra applaus en gejuich.

Voor ABOP maakt de commotie in het land en de verbazing wereldwijd niks uit. Op haar Facebook-pagina staat dat Trump golf speelt en Obama basketbal. Brunswijk speelt voetbal...

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait