Weer recordaantal besmettingen van 649 en 7 doden

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Het ene na het andere record sneuvelt. Vandaag zijn maar liefst 649 personen positief getest op het coronavirus. Nog nooit eerder zijn zoveel mensen in een etmaal positief getest. 7 mensen hebben de strijd tegen Covid-19 verloren.

In het Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn 5 patiënten overleden. In KKF is een persoon gestorven, terwijl 1 zieke thuis het leven heeft gelaten.

Het aantal doden in september is gestegen naar 52. In Suriname zijn sinds vorig jaar april 773 personen gestorven aan deze zeer besmettelijke longziekte.

Van de 1.354 swabs die afgenomen zijn, blijken 705 negatief te zijn. Van de geteste mensen is 47.9% positief. Het vierde golf blijft pieken. In 2 weken tijd zijn 5.344 personen besmet geraakt.

Op de Intensive Care Units van Academisch Ziekenhuis Paramaribo, 's Lands Hospitaal en Mungra Medisch Centrum worden 15 zieken behandeld. In de zorginstellingen zijn 85 patiënten opgenomen. 8 personen die ziekenhuiszorg nodig hebben, zijn volledig gevaccineerd.

3.664 geïnfecteerden zijn in thuisisolatie. Zij worden gemonitord door onder andere huisartsen. 140 personen zijn genezen verklaard.


https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait