Mannelijke verdachten op verboden terrein voor ‘de liefde’

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

26 Augustus 2021 19:04

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Twee mannen die de politie heeft weten aan te houden op het terrein van een postpakketenbedrijf aan de Industrieweg Zuid zeggen de plek betreden te hebben om seks met elkaar te hebben. Milaino O. (31) en Anduelle M. (30) zijn in de vroege ochtend van woensdag door politie van het bureau Livorno aangehouden.

De politie kreeg de melding dat vier manspersonen zich op het terrein aan de Industrieweg Zuid bevonden. Bij aankomst probeerden twee in de richting van het Saramaccakanaal te vluchten, maar werden door de wetsdienaren in de kraag gevat. Hun twee kompanen hadden bij aankomst van de politie het terrein al verlaten.

Beide aangehouden verdachten hielden de politie voor dat zij op het terrein waren om de liefde met elkaar te bedrijven. Bij een ingesteld onderzoek trof de politie in een zijstraat nabij het postpakketbedrijf een rood gelakt voertuig aan. Bij confrontatie gaven Milaino en Anduelle te kennen niets af te weten van het voertuig, echter gaf Anduelle daarna wel toe dat het voertuig aan hem toebehoort en dat hij slechts naar de plek was gereden om de liefde te bedrijven met zijn vriend Milaino.

Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel