Geweldenaar achter slot en grendel gezet

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

12 Augustus 2021 23:03

Voor mij lezen

De 29-jarige Abdoelgafar is op 9 augustus door de politie van het bureau Zanderij in de boeien geslagen. De politie was in de avond van 8 augustus ingeschakeld, aangezien Abdoelgafar tekeerging met zijn familie op een recreatieoord in het district Para. Daarbij zwaaide hij met een scherp voorwerp en deed bedreigende uitlatingen naar de familieleden toe.

De beheerder en enkele medewerkers van het oord kwamen ertussen en vroegen hem om de plek te verlaten. Terwijl Abdoelgafar tekeerging was de politie al gebeld. Abdoelgafar was reeds vertrokken toen de politie van Zanderij op de locatie verscheen. Na enige tijd keerde hij terug naar het oord gewapend met een jachtgeweer. De politie werd weer ingeschakeld. Waarschijnlijk had Abdoelgafar dat door en wilde wegrijden. Dat is hem niet gelukt, omdat de politie hem klemreed.

In het voertuig van de verdachte werden een scherp voorwerp en jachtgeweer met vier hagelpatronen aangetroffen door de politie. Deze wapens werden door de politie in beslag genomen en de man werd in de boeien geslagen.

Op dat moment bleek hij behoorlijk onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering werd hij voorgeleid en in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel