Politie bureau Geyersvlijt sluit 23-jarige man op voor mishandeling

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

2 Augustus 2021 23:07

Voor mij lezen

De 23-jarige Steven R. is op 29 juli door de politie van het bureau Geyersvlijt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Een jonge Venezolaanse vrouw deed aangifte van mishandeling tegen haar partner Steven. Zij verklaarde tegenover de politie dat zij de man leerde kennen bij een club, waar zij werkzaam was. Op een bepaald moment ontstond er een intieme relatie tussen hen, waardoor zij haar intrek nam bij Steven.

Uit de relatie van een jaar en vier maanden, werd een kind geboren. Vanaf de aangeefster ongeveer twee maanden in blijde verwachting was, werd zij door haar partner mishandeld. Echter heeft zij vanwege haar illegale status nooit eerder aangifte van de mishandelingen gedaan. Aangezien zij de mishandelingen beu was, nam zij elders haar intrek.

De jonge vrouw deed op 27 juli de woning van Steven aan, om haar kind op te halen. Bij die gelegenheid werd zij flink afgetakeld door haar partner en liep daarbij letsels op in haar gelaat. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is voor verdere behandeling verwezen naar de KNO-arts.

De verdachte gaf tijdens de voorgeleiding toe zijn vriendin te hebben mishandeld, aangezien haar houding hem niet beviel. Steven is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel