Hindori rekent op beëindiging actie bij SVZ

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


De bond bij St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) is enkele dagen in actie. Het gaat om de uitbetaling van de lumpsum over het jaar 2020. Deze lumpsum is overeengekomen tussen een delegatie van de regering en de bonden van het SVZ, het Diakonessenhuis en de RGD. Het personeel van SVZ staakt nu omdat men vindt dat het te lang duurt voordat de lumpsum op de rekening is gestort, zegt algemeen directeur Manodj Hindori in gesprek met Starnieuws.

"Ik ben in contact getreden met de minister van Volksgezondheid om na te gaan wanneer de lumpsum wordt uitbetaald aan het personeel. Ik heb begrepen dat de opdracht tot uitbetaling reeds is gegeven door het ministerie van Financiƫn. Ik heb dus goede hoop dat de lumpsum heel gauw op de rekening van het personeel is", zegt Hindori.

In het weekend heeft Hindori overleg gevoerd met de bond over het opschorten van de actie, in afwachting op de storting vanuit de overheid. "Ik heb benadrukt dat er in deze geen conflict is tussen directie en bond. Ik ben daarom hoopvol dat de actie vandaag wordt opgeschort, zodat wij de zorg voor onze patiƫnten gelijk weer kunnen normaliseren," zegt de algemeen directeur.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait