Problemen JSOOC-medewerkers worden aangepakt

Het Jan Starke Opleidings- en Ontspanningscentrum. Foto: JSOOC
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

1 Augustus 2021 22:16

Voor mij lezen

De schorsingen van de medewerkers van het Jan Starke Opleidings- en Ontspanningscentrum Zanderij 1 (JSOOC) zijn nietig verklaard door de leiding van het ministerie van Grondbeleid en Grondbeheer (GBB). Er zijn op 28 juli gesprekken gevoerd tussen de departementsleiding, de bond en de medewerkers. Deze bespreking is goed verlopen.

In een eerder interview met Suriname Herald, gaf de secretaris van de bond, Eugene Daniël, aan dat de problemen die ontstaan waren tussen de directie en het personeel eerst besproken moesten worden met de leiding van het ministerie van GBB. Bepaalde uitspraken die toen gedaan werden zijn niet in goede aarde gevallen bij de leiding van het ministerie.

“We hebben sinds vorige week vrijdag gesproken met de leiding van GBB, maar dat interview werd eerder naar Suriname Herald gestuurd en pas later hadden we gesproken met hun, dus die uitspraken waren al gedaan. Hierbij doen wij een rectificatie van zaken die naar voren zijn gebracht, die niet bevorderlijk zijn voor relatie tussen de directie van GBB en de bond, waardoor wij verder uit elkaar kunnen raken voor het oplossen van zaken van het personeel bij JSOOC,” zegt Daniël.

De bond is vanaf nu on speaking terms met de directie van GBB over de gang van zaken bij JSOOC. Voor een goed en ordelijk verloop worden er nog meer gesprekken gepland om de medewerkers te helpen met de verschillende vraagstukken.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel