AZP-werkers willen geld op hun rekening zien

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous Personeel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo in vergadering bijeen met het bestuur van de bond. De mensen willen het geld op hun rekening zien. next


Bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is het sinds de vorige week onrustig. Het personeel wil de overmaking van de tweede tranche van de afkoopregeling op zijn bankrekening zien. Indien dat vandaag niet gebeurd, zullen de mensen het werk om 12.00 uur verlaten.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft vorige week vrijdag meegedeeld dat de tweede tranche van SRD 2.500 wordt overgemaakt. Hiertoe is de opdracht gegeven door Financiƫn. De bewindsman zegt vandaag tegen Starnieuws dat het geld vanuit Finabank wordt overgemaakt naar het personeel.

De bond bij het ziekenhuis is vandaag weer in vergadering bijeen gekomen. De mensen vinden dat het te lang duurt. Zij willen het geld vandaag wel zien op hun rekening, anders zullen ze het werk neerleggen.

Ook bij het Staatsziekenfonds is het personeel in beraad. Dit heeft te maken met de cao-onderhandelingen. Volksgezondheid is hiervan reeds op de hoogte gesteld.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait