Personeel St. Vincentius ontvangt koopkrachtversterking

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

9 Juli 2021 04:16

Voor mij lezen
loading foto
previous next


De koopkrachtversterking is donderdag om 16:30 uur gestort voor het personeel van het St. Vincentius Ziekenhuis. Het werk was tijdelijk neergelegd, omdat de mensen het geld op hun rekening wilden zien. Gelijk na de overmaking, is het werk hervat.

De storting kon plaatsvinden dankzij de medewerking van de particuliere verzekeraars Assuria en Self Reliance, die hun betalingen aan het ziekenhuis versneld hebben uitgevoerd, zegt algemeen directeur Manodj Hindori aan Starnieuws. "Ik ben opgelucht dat de uitbetaling vandaag kon plaatsvinden en dat de actie is opgeheven."

"Ik ben blij dat wij 'on speaking terms' met de bond zijn gebleven. We zullen doorgaan om met de bond te onderhandelen over betere lonen voor het personeel. Het leven is echt duur geworden voor de mensen en we willen ze graag een goed loon geven, maar dan moeten we zelf wel over voldoende middelen beschikken. We zullen nog zien waar we op uitkomen met de onderhandelingen over de collectieve arbeidsovereenkomst 2021, die op 15 juli zullen beginnen," zegt Hindori.
 
 
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel