Man die ex-partner neerschoot meldt zich na week

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Winston L., die op 16 juni zijn ex-partner Helianthe W. in haar eigen woning neerschoot, is een week later gearresteerd. De 49-jarige man meldde zich op 23 juni met zijn advocaat bij de afdeling Kapitale Delicten.

Op 17 juni meldde de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname dat een dag daarvoor de 49-jarige Winston L. de vrouw aan de Frederikshoopweg met een vuistvuurwapen had neergeschoten. Na zijn daad koos hij het hazenpad. De 21-jarige Sheraldo S., die met hem was gereden naar de woning van het slachtoffer, werd op 16 juni in de avonduren door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aan de Van Hattemweg aangehouden.

Het vuistvuurwapen waarmee Winston L. de vrouw in haar rug en borststreek heeft schoot, is nog niet achterhaald. Helianthe W. had op 13 juni aangifte gedaan tegen de man, nadat hij haar had mishandeld en langs de weg had achtergelaten te Santo Boma. Drie dagen daarna ging Winston L. naar het huis van de vrouw, kennelijk om rekenschap te vragen. Zaken zijn kennelijk niet naar zijn tevredenheid verlopen, waarna hij het wapen trok en enkele schoten loste op de vrouw.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait