Man die op ex-vriendin schoot meldt zich bij politie

Shoeket logo

Bron: Waterkant

23 Juni 2021 13:55

Voor mij lezen

De 49-jarige Winston L. die zijn 42-jarige ex-vriendin Heliante W. heeft beschoten, heeft zich vandaag samen met zijn raadsvrouw Maureen Nibte aangemeld bij de politie. Nibte zegt dat de man heel emotioneel is. Verder is hij in de war.
Daarom heeft de raadsvrouw in Suriname besloten hem naderhand te spreken. De man is intussen in verzekering gesteld. Hij huilde continu bij zijn advocaat.

Winston L. ging vorige week samen met zijn neefje Sheraldo S. naar de Frederikshoopweg. Hij stapte vervolgens uit, kennelijk om rekenschap te vragen, waarbij hij de vrouw neerschoot en het hazenpad koos.

Ze werd twee keren geraakt in haar rug en een keer in haar borststreek. Het slachtoffer zeeg neer en was op het moment toen de politie daar aankwam voor onderzoek niet aanspreekbaar. Heliante werd door een ingeschakelde ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

Informatie bereikte de politie daarna dat het neefje dat vergezeld was met de schutter, zich in de omgeving van de Van Hattemweg bevond. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) koerste derwaarts en het gelukte hen dat neefje aan te houden, waarna hij werd overgedragen aan Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek in deze zaak.
 

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel