10 doden sinds update maandagavond; 157 besmettingen

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Sinds de update van het Covid-dashboard van de overheid gisteravond, zijn 10 personen gestorven. 2 doden zijn gisteravond te betreuren in het Regionaal Ziekenhuis, waar in de ochtend een patiënt reeds overleden was.

Vandaag is zijn 3 personen gestorven in het Academisch Ziekenhuis Paramamaribo (2 in SEH). 2 patiënten is overleden in het Diakonessenhuis, 1 in het Mungra Medisch Centrum, 1 in 's Lands Hospitaal, terwijl 1 zieke thuis is komen te overlijden.

Het aantal doden deze maand is gestegen naar 175. In Suriname zijn sinds de intrede van Covid-19 intussen 477 doden geregistreerd.

157 personen blijken positief getest te zijn vandaag. Er zijn 451 swabs afgenomen. 294 mensen zijn negatief getest. Van het aantal geteste personen, is 34.8% positief. Dit is het laagste percentage deze maand. De meeste besmettingen zijn in Paramaribo, Wanica en Para.

Op de verschillende Intensive Care Units worden 35 zieken behandeld. In de zorginstellingen worden 252 patiënten opgenomen. 2.360 geïnfecteerden zijn in isolatie. Vandaag zijn 94 personen genezen verklaard. 
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait