Digicel past tarieven aan op basis van CBvS-koers

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Digicel Suriname heeft de tarieven aangepast in lijn met de officiële koersnotering van de Centrale bank van Suriname (CBvS) ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Er wordt de officiële koers gehanteerd door het bedrijf. Digicel heeft besloten om abonnees tegemoet te komen met gratis Facebook, BiP app en bonus MB's.

"Wij zijn genoodzaakt om onze tarieven aan te passen, omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening willen garanderen. De aanpassing van de US$-koers ten opzichte van de Surinaamse dollars heeft directe gevolgen voor onze bedrijfsvoering. De kosten van het zakendoen zijn daardoor voor ons bedrijf significant toegenomen,” motiveert Deonarine Gopaul, CEO voor Suriname, de prijsaanpassing.

 “Omdat wij ons ervan bewust zijn dat de druk op onze abonnees is toegenomen vanwege het sociaaleconomisch klimaat waarin wij ons momenteel bevinden, hebben wij besloten om meer waarde te bieden aan onze prepaid klanten. Dit doen wij in de vorm van de herintroductie van Gratis Facebook, één van onze populairste promoties ooit.

Ook bieden wij de mogelijkheid om gratis berichten te versturen via onze BiP app zonder dat er een dataplan hoeft te worden geactiveerd. Op deze manier hebben klanten toch de mogelijkheid om te blijven communiceren met hun contacten, zonder dat zij daarvoor in rekening worden gebracht. Als laatste tegemoetkoming hebben wij tijdelijk het aantal MB’s in onze databundels met 200% verhoogd. Wij hopen dat eerdergenoemde tegemoetkomingen enige mate van verlichting zullen bieden aan onze abonnees,” stelt Gopaul.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait