Autobestuurder dodelijke aanrijding heengezonden

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


A.H. (40), die een trimmende vrouw gisteravond dodelijk heeft aangereden aan de Sir Winston Churchillweg, is na verhoor heengezonden. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol. Starnieuws verneemt dat zijn rijbewijs wel is ingevorderd.

Roxana Baksh (35) is dodelijk aangereden. Zij was samen met drie andere personen aan het trimmen aan de Sir Winston Churchillweg toen zij werd aangereden. De politie trof het levenloze lichaam van de vrouw op de berm aan.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de voetgangers aan het trimmen waren vanuit de richting van Domburg. De autobestuurder kwam vanuit de tegenovergestelde richting aan. Ter hoogte van pandnummer 617 kwam de auto om tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de vier trimmende personen waarbij Baksh werd aangereden met het noodlottige gevolg.

Vermoedelijk heeft een van de zijspiegels van de wagen de borstkas van een van de drie andere personen geraakt. Een van de andere vrouwen was in shock en moest met de ambulance worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait