Twee meervoudige inbraakverdachten aangehouden door Recherche Paramaribo

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De 27-jarige Henkie O. en de 26-jarige Moreno O. zijn op 18 juni binnen het politieressort Uitvlugt voor diefstal middels braak door de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden. Deze twee mannen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende inbraken binnen dit politieressort.

Verschillende benadeelden deden aangifte van deze inbraken. Het duo kwam na een inbraak bij een supermarkt aan de Hendrikstraat, na bekeken camerabeelden, in beeld. Bij die inbraak ging het tweetal ervandoor met een groot geldbedrag, opwaardeerkaarten en vermoedelijk alcoholische dranken.

Op de camerabeelden is te zien hoe de verdachte Henkie en nog twee kompanen door een zwarte auto werden opgehaald. Dit voertuig dat van de verdachte Moreno blijkt te zijn, werd door hem bestuurd. Hangende het onderzoek is de auto in beslag genomen.

In deze zaak zijn nog twee kompanen voortvluchtig. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van deze verdachten. Henkie en Moreno zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait