Somohardjo: “Stop met het bedreigen van Bouva”

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft eenieder opgeroepen om parlementariër Melvin Bouva (NDP) niet te bedreigen. Met deze oproep heeft hij volgens eigen zeggen geprobeerd de parlementariër een hart onder de riem te steken. Hij heeft namelijk moeten vernemen dat de parlementariër op 18 juni is bedreigd.

“Ook al hou je niet van hem, ook al ben je niet een van de 400 mensen die op hem heeft gestemd, stop met het bedreigen,” was de oproep van de bewindsman. Hij vervolgde door aan te geven dat Bouva een gekozen parlementariër is en hij zijn werk vrij moet kunnen doen. Somohardjo heeft dit initiatief genomen, omdat hij beweert een fan te zijn van Bouva.

Bouva op zijn beurt was niet gecharmeerd van de uitspraken van de minister en liet duidelijk weten geen fans nodig te hebben in de vorm van de geaardheid van mensen die daar in het parlement staan. Ook deed hij een beroep op de bewindsman om de beantwoording op de gestelde vragen zakelijk te houden, want zelf weet hij niet wat de liefde is die de minister aan het tonen is.

De parlementariër maakte de minister duidelijk, dat de Biza-minister de verkiezingsresultaten onder zijn beheer heeft en de feiten goed moet nagaan. Ook wilde hij dat de bewindsman hem met rust moest laten. “Ik stel de vragen namens de samenleving, als hij het niet prettig vindt, daar is de deur,” liet Bouva de minister weten, wijzend naar de deur.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait