Oud-bekende politie vast voor stelen wijn

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

17 Juni 2021 09:37

Voor mij lezen

De 36-jarige oud-bekende van de politie is op 10 juni tijdens surveillancewerkzaamheden door leden van de Recherche Paramaribo aangehouden. Dit gebeurde aan de Wilhelminastraat. Milton heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan verschillende inbraken. Bij zijn aanhouding was hij bezig vanuit een taxi goederen uit te laden.

De rechercheurs hadden het vermoeden dat zijn handeling geen zuivere koffie was. Een doos met daarin verschillende wijnsoorten werd op de verdachte aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat Milton in een van de Cabana’s te Waka Pasi heeft ingebroken.

De man ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd en verklaarde tegenover de wetsdienaren, dat hij de wijnsoorten bij een Cubaan had gekocht. Hij plaatste de doos bij Waka Pasi, waarna hij met een taxi de doos met wijnsoorten ophaalde.

De eigenaar van de Cabana deed van de inbraak aangifte op het politiebureau Centrum. De aangever verklaarde dat er nog enkele goederen zijn weggenomen. Deze goederen zijn echter nog niet achterhaald.

Hangende het onderzoek zijn de in beslag genomen wijnsoorten nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Milton door de politie in verzekering gesteld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel