Zeegelaar geselecteerd voor Gold Cup en Olympische Spelen

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Zachari Zeegelaar is definitief van de partij tijdens de Gold Cup 2021 in de Verenigde Staten. Het goede nieuws kreeg hij vrijdag. De Surinamer was pas nog actief in de Concacaf Nations League in de Verenigde Staten.

Vorige maand werd de Surinaamse assistent-arbiter al geselecteerd voor de Olympische Spelen in Tokio (23 juli-8 augustus). De groepsfase van de Gold Cup vangt aan op 10 juli. De finale is op 1 augustus.

De nationale voetbalselectie van Suriname is ook van de partij in de Gold Cup en zit in één poule met Jamaica (12 juli) en Costa Rica (16 juli). De laatste partij is vier dagen later, maar de tegenstander is nog niet bekend, omdat er nog kwalificatieduels moeten worden afgerond.

In de Concacaf Nations League Finals 2021 in Denver, Verenigde Staten was Zeegelaar actief in het halvefinaleduel van 3 juni tussen de Verenigde Staten en Honduras (1-0) in het Broncos Stadium. Drie dagen daarna was hij assistent in de strijd om de derde plek tussen Honduras en Costa Rica (5-4 na penalty's) in Empower Field.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait