Reactie Corona-pandemie en pandemie van leugens

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


In deze korte reactie wil ik de heer/mevrouw T.R. Adney graag bedanken voor de prima illustratie van het Argumentum ad Hominem waarnaar ik in mijn eerder artikel over Dr. Fauci verwees. In deze is het voldoende mij te beperken tot feiten en mijn reactie verder toe te spitsen op de hamvraag of Dr. Fauci wel of niet loog.

Hiervoor wil ik graag deze opname van de Senaatshoorzitting van 8 juni 2021 met de lezers van Starnieuws delen. Voor wie niet voldoende Engels verstaat wil ik kort samenvatten dat Senator Chuck Grassley (R-IA) met overweldigende bewijslast komt dat Dr. Fauci op meerdere tijdstippen inderdaad gelogen heeft over de niet geoorloofde aanwending van belastinggelden ten voordele van Wuhan Institute of Virology. Eveneens eist senator Grassley dat er een volledig overzicht komt van het onderzoek dat daar plaatsvond.

Als we de heer/mevrouw Adney moeten volgen is dit slechts een fantastisch staaltje van onzindelijk denken van een hele senaatscommissie. Bij deze beschouw ik de dialoog als voldoende beantwoord. Verdere reacties lijken mij niet nodig.

Jef Crab
Ethisch ecoloog/mondiaal humanist

Hiermee sluit Starnieuws deze discussie af.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait