Ook grootmoeder overleden bij verkeersongeval Coronie

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

MOY - Het Korps Politie Suriname meldt donderdag dat bij het verkeersongeval woensdag in district Coronie er nog een dode is gevallen. Eerder was bekendgemaakt dat dertienjarige Shanegee Barsati was overleden. Echter, haar grootmoeder, de 56-jarige Oetrakoemari Barsati, stierf kort na aankomst in het Mungra Medisch Centrum van Nickerie. Op beide lijken zal er obductie worden verricht.

Het verkeersongeval vond plaats op de Oost-Westverbinding te plantage Moy in Coronie. De 21-jarige Fransman Joshua S., die de auto bestuurde, week uit voor diepe kuilen op de weg en verloor de controle over het stuur. De auto sloeg over de kop, botste tegen een schutting en belandde in de goot langs de weg.

Omstanders hadden vóór de komst van de politie van Coronie de inzittenden uit het voertuig gehaald. Shanegee had een nekfractuur opgelopen en toonde geen teken van leven meer. De grootmoeder was buiten bewustzijn, maar bleek nog te leven. Ze werd samen met Joshua S., zijn 22-jarige vrouw Kimberley B. en de driejarige R.B. overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum.

Het rijbewijs van de bestuurder is nog niet achterhaald door de politie. Het voertuig dat aanzienlijk is beschadigd is voor herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de verkeersunit van Nickerie.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait