Pick-up rijdt ambulance met loeiende sirene aan: 5 gewonden

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

Deze ambulance die vanmorgen met loeiende sirene reed richting de Spoedeisende Hulp (SEH) in Suriname, raakte zwaar beschadigd na een aanrijding door een pick-up. In de ambulance zaten naast de bestuurder, twee patiƫnten en een ambulancemedewerkster die alle 3 gewond raakten.

Het verkeersongeval gebeurde iets na 11.00u. De ambulance reed over de Coesewijnestraat en wilde de Jaggernath Lachmonstraat oversteken richting de Gladiolenstraat. De pick-up reed over de Jaggernath Lachmonstraat, komende vanuit Nieuwe Haven en gaande richting Flora en verzuimde voorrang te verlenen aan de ziekenauto.

Er volgde een botsing waarbij beide voertuigen door de zware klap van richting veranderden. De pick-up kwam helemaal op de andere baan terecht. De bestuurder en een inzittende van de pick-up raakten ook gewond en zijn per eigen gelegenheid naar de SEH gegaan.

De inzittenden van de ambulance zijn twee verkeersslachtoffers, die naar de SEH werden gebracht. Er werden twee ambulances ingezet om ze verder te vervoeren naar de SEH.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait