Kantjes Gang werkt aan short movie

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

3 Juni 2021 14:07

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Kantjes Gang, gevormd door Oela, Beer en Cegan, werkt aan een short movie over een jongeman die door middel van zijn muziek uitgroeide tot een zelfstandige ondernemer. Middels dit verhaal geven de mannen een schets van hun leven.

De groep is al een poos bezig met de film, maar kan vanwege de steeds veranderende maatregelen moeilijk plannen. Ook het opnemen van de scènes verloopt moeizaam. "Aangezien wij nu niet veel kunnen doen, proberen wij alles wat binnenshuis moet gebeuren in orde te maken, zodat het voorbereidingswerk gedaan is en wij ongestoord verder kunnen wanneer de maatregelen versoepeld worden. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er een grotere achterstand ontstaat", vertelt Oela.

Nu wordt er onder meer gewerkt aan beats en zaken die nog op papier gezet moeten worden. Oela, Beer en Cegan, die behalve artiest ook ondernemer zijn, besloten hun verhaal te verfilmen, omdat zij van mening zijn dat ze samen veel hebben meegemaakt en deze gebeurtenissen het verfilmen waard zijn. Terwijl zij zich voorbereiden op de film, gaan zij door met het maken van muziek. De groep bracht als laatst de videoclip van 'Pasensi uma' uit en heeft nog genoeg muziek klaarliggen voor haar fans.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel