Rover verwondt winkelierster en politieman

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

18 Mei 2021 02:26

Voor mij lezen
loading foto
previous next


H.J. (20) heeft maandag een beroving gepleegd in een winkel aan de Rahemalweg. Hij is kort na zijn snode daad aangehouden waarbij hij een schotverwonding heeft opgelopen. H.J. heeft een winkelierster en een politieman verwond.
 
Bij de politie kwam de melding dat een slachtoffer met steekverwondingen aan de Rahemalweg was. Het ging om de winkelierster die steekverwondingen heeft opgelopen. H.J. ging in de winkel toen er geen andere klanten daar waren. Hij ging achter de kassa waar de vrouw zat. De man graaide in de lade van de kassa. De vrouw probeerde hem tegen te houden en gilde ook om hulp. Om zijn vlucht voort te zetten heeft hij de vrouw enkele messteken toegebracht op haar rug en borst. Hij vluchtte toen in de richting van de Bilaweg.

De verschillende eenheden van de politie werden ingeschakeld. Zij hadden de omgeving afgekamd. Het gelukte de politie om de verdachte op de kruising van de Bloemenveldweg en de Penpenstraat aan te houden. De politie had vuurwapengeweld moeten aanwenden toen de man aan zijn aanhouding probeerde te ontkomen en een van de agenten verwondde met een mes. Hij heeft een schotverwonding opgelopen aan zijn linkerknie.

Het slachtoffer en de verdachte werden afzonderlijk met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. H.J. werd na behandeling overgebracht naar het bureau en werd in verzekering gesteld. Het mes waarmee het slachtoffer en de politieman zijn verwond, is in beslag genomen. Volgens het slachtoffer is SRD 4.000 buitgemaakt. De buit is niet terecht. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is stabiel. Ze is ter observatie opgenomen.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel