Johnson neemt roer over bij Republic Bank Suriname

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous Keith Johnson is de nieuwe directeur van Republic Bank Suriname. next


Keith Johnson is de nieuwe Managing Director van Republic Bank (Suriname) NV. Hij heeft een lange carrière achter de rug, waarbij hij diverse leidinggevende functies heeft bekleed. Johnson is begonnen in Republic Bank Guyana. Hij heeft een Executive Master’s degree in Business Administration van de University of the West Indies (UWI), Cave Hill Campus, en een Bachelor of Science in Accountancy van de Universiteit in Guyana. Tevens is hij een Associate van de ‘Institute of Canadian Bankers’.

In de afgelopen 12 jaren, was Johnson de Managing Director van Republic Bank Grenada. “Ik voel mij vereerd dat ik de kans heb gehad om het team van Republic Bank Suriname te leiden, in deze periode van onzekerheid. Mijn voorgangers hebben een zeer solide basis achtergelaten, en ik ben ze dankbaar voor hun bijdrage. Samen met de ondersteuning van het Management en de medewerkers van de Bank, ben ik van plan om te bouwen op de successen uit het verleden, ten gunste van al onze belanghebbenden,” laat Johnson optekenen.

Johnson neemt het roer over van Montague Mc Leod. Na het overlijden van de voormalige directeur Sean Husain in maart 2020, heeft Mc Leod de bank bijkans een jaar geleid als waarnemend directeur. De bank is Mc Leod, die wederom in zijn functie als Director Corporate Banking is getreden, erkentelijk voor zijn geleverde bijdrage.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait