Man hoort strafeis voor seksueel misbruik meisje

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


José F. hoorde donderdag 24 maanden celstraf waarvan 6 voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van drie jaar, tegen zich eisen. Hij wordt verdacht van gemeenschap met een jeugdige, ontucht, pornografie en misbruik van gezag.
 
De man ontkent dat hij seks heeft gehad met zijn vijftienjarig nichtje. Het meisje woonde bij haar oma in. Zij vertelde dat de man haar naaktfoto’s had gevraagd die zij heeft verstuurd. Hij wilde voor haar een iPhone kopen. Daarom ging zij mee met hem om seks te hebben in twee verschillende hotels.

De verdachte betaalde haar SRD 5.000 om SRD 3.000. Zij mocht ook een telefoon van hem hebben. De oma had de dure telefoon gezien bij het meisje en ondervroeg haar erover. Toen het slachtoffer niet wilde vertellen wie haar het toestel had gegeven, schakelde de grootmoeder de politie in. Op die manier kwam deze zaak aan het rollen.
 
Bij de politie kwam aan het licht dat het meisje de telefoon en het geld van de verdachte heeft gehad. José F. werd aangehouden en in verzekering gesteld. Hij verklaarde op vragen van zijn advocaten Maureen Nibte en Therese Roos, dat hij geen seks heeft bedreven met het meisje. Hij bleef erbij dat het kind alleen geld en een telefoon wilde. Uit een geneeskundige verklaring blijkt dat het meisje regelmatig seks heeft gehad. Op 8 juli volgt pleidooi van raadslieden Roos en Nibte
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait