Keith Johnson nieuwe directeur Republic Bank Suriname

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Na twaalf jaar managing director van Republic Bank Grenada te zijn geweest, is Keith Johnson aangesteld als de nieuwe directeur van Republic Bank Suriname. Montague Mc Leod, die na het overlijden van Sean Husain in maart 2020 heeft waargenomen, keert terug in zijn eigenlijke functie als Director Corporate Banking.

In een persbericht van de bank wordt aangegeven dat Johnson in zijn lange carrière diverse leidinggevende functies heeft bekleed. Behalve in Grenada heeft hij ook gewerkt bij Republic Bank Guyana. Hij heeft een Executive Master's degree in Business Administration aan de University of the West Indies (UWI), Cave Hill Campus en een Bachelor of Science in Accountancy aan de universiteit in Guyana. Voorts is hij een Associate van de 'Institute of Canadian Bankers'.

Volgens het persbericht voelt Johnson zich vereerd dat hij de kans krijgt om Republic Bank Suriname te leiden in deze periode van onzekerheid. Hij geeft aan dat zijn voorgangers een zeer solide basis hebben achtergelaten. "Samen met de ondersteuning van het management en de medewerkers van de bank ben ik van plan om te bouwen op de successen uit het verleden, ten gunste van al onze belanghebbenden", aldus Johnson.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait