Ketura Margaret naar Lincoln Memorial University

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

6 Mei 2021 19:19

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Ketura Margaret haar periode bij Florida State College at Jaksonville (FSCJ) zit er nagenoeg op. De Surinaamse volleybalinternational studeert volgende week af en zet haar studie- en sportloopbaan voort bij Lincoln Memorial University (LMU) in Tennessee. “Ik heb veel geleerd bij FSCJ, vrienden voor het leven gemaakt en vind het best jammer dat ik naar een andere state ga”, onderkent Margaret.

De zoektocht naar een andere school is ze in februari begonnen. "Met behulp van scouts, mijn coaches Marco Vargas, Yamileska Yantin en Petya Borisova en via de app FieldLevel." Na zeven aanbiedingen heeft ze uiteindelijk gekozen voor Lincoln Memorial University, een NCAA Division 2-school in Harrogate, Tennessee.

Margaret gaat zich vanaf nu tot augustus fysiek voorbereiden op het komende seizoen zodat ze sterk en gezond blijft. "Het LMU-team bestaat ongeveer uit twintig speelsters. Dit betekent dat er weinig ruimte is voor personal errors. Om mezelf voor te bereiden, zal ik moeten werken aan consistentie en smart plays, zodat ik op het veld kan staan."

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel