Suriname verslaat Mexico

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Roché Pita heeft Suriname dinsdagavond aan een 5-4 overwinning geholpen op Mexico in het Concacaf-kampioenschap zaalvoetbal. Hij scoorde de winnende treffer met nog 2:35 te spelen. De nationale zaalvoetbalselectie heeft daardoor nog alle kans om de kwartfinales te halen. De verwachting is namelijk dat dit Mexico niet gaat kunnen winnen van Panama.

Suriname werd maandag bij de start van het regionaal toernooi nog met 11-1 onder de voet gelopen door Panama. Ook dinsdag begon het nationaal team niet goed en keek het tegen een 0-3 achterstand aan tegen Mexico, de nummer vijf van de Concacaf. Echter, met drie goals op rij werd het met 3:22 in de eerste helft 3-3, wat de ruststand was.

Ook in deze partij vervulde doelman Resham Panchoe een glansrol. Hij verrichtte opnieuwe enkele prachtige reddingen. Maandag was de sluitpost sterk en voorkwam hij dat Suriname met grotere cijfers verloor van Panama. Melito Brewster redde maandag de eer voor de nationale selectie. Tegen Mexico kwamen de doelpunten van Vangelino Sastromedjo, Gillian Maatrijk, captain Ike Adams en Pita. De andere treffer was een auto-goal van de Mexicaan Eddie Ramirez.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait