Ook Haps en Te Vrede kunnen uitkomen voor Suriname

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Met Feyenoord-verdediger Ridgeciano Haps en spits Mitchell te Vrede van Al Fateh SC uit Saoedi-Arabië heeft bondscoach Dean Gorré de nationale voetbalselectie verder versterkt. De aanvallend ingestelde Haps (27) die in 2017 van AZ naar Feyenoord ging, had eerder aangegeven in beeld te willen blijven voor het Nederlands elftal maar geeft nu de voorkeur aan Suriname.

Met Te Vrede (29) heeft Gorré straks de beschikking over een fysiek sterke en vaak scorende centrumspits. Hij kwam eerder uit voor Excelsior, Feyenoord, Heerenveen en NAC. In de Saoedische Premier League staat Te Vrede op dit moment op 15 treffers.

De profs uit Europa die voor natio worden geselecteerd vliegen op 26 mei vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Daar wacht op 4 juni de volgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bermuda. Vier dagen later speelt natio in Florida tegen Canada. In die laatste wedstrijd wordt waarschijnlijk beslist welk land als groepswinnaar doorgaat naar de volgende ronde van het kwalificatietoernooi. Suriname en Canada wonnen allebei hun eerste twee wedstrijden in de poulefase.

Diederik Samwel
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait