Feestende Dominicanen brengen dag door op Politieacademie

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De politie in Suriname heeft in het afgelopen total lockdown-weekend 31 Dominicanen overgebracht naar de Politie Academie. Deze personen waren aan het feesten op een houseparty aan de Sidoestraat.

De politie ging ter plaatse en merkte hen als lockdown-overtreders aan. De autoriteiten hebben in totaal 175 overtreders in het weekend een bestuurlijke boete opgelegd. Tot de lockdown-overtreders behoren 140 mannen en 35 vrouwen die zijn beboet.

Het lockdown-weekend duurde vanaf 30 april omstreeks 20.00 uur tot en met 3 mei 05.00 uur. Op 30 april is aan 74 personen een bestuurlijke boete opgelegd namelijk 52 mannen en 22 vrouwen. De politie heeft op 1 mei 67 lockdown-overtreders, 59 mannen en 8 vrouwen, beboet en 2 mei 29 mannen en 5 vrouwen. Al de overtreders werden overgebracht naar de Politie Academie.

De Surinaamse politie heeft in het weekend ook gecontroleerd bij de diverse bruggen zoals de Saron-, Vabi- Coesewijne- en Wijdenboschbrug. Verder is er gesurveilleerd door de verschillende eenheden.
 

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait