Politiebericht over 22-jarige verkeersdode

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous next


Wensley Gadden (22) is zaterdag na een aanrijding met een voetballende jongen aan de Bolletriestraat, overleden. Toen de politie van het bureau Nieuwe Haven ter plekke aankwam toonde de bromfietser Gadden geen levensteken meer.

De duorijder Edniel I. (24) die niet aanspreekbaar was en in bewusteloze toestand verkeerde, werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting, meldt de politie Public Relations.

Onderzoek wees uit dat Gadden met zijn durorijder reed over de Bolletriestraat. Zij kwamen vanuit de richting van de Hermansteinbergstraat gaande richting de Ijzerhartstraat. Ter hoogte van pand nummer 113 speelden enkele jongens voetbal waarbij Gadden, die vermoedelijk met een hoge snelheid was, tegen één hunner aankwam. Hierdoor vielen hij en zijn duorijder van de bromfiets.

De voetballende jongen liep lichte schrammetjes op aan zijn hand, rug en benen en moest medisch worden behandeld. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Gadden door de politie voor obductie in beslag genomen.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait