VIDEO: Bromfietser dood na botsing met voetballende jongen op straat

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

Een politieman neemt een voetbal mee (foto) in verband met het onderzoek naar de dood van een bromfietser afgelopen zaterdag. Deze bromfietser genaamd Wensley Gadden kwam om het leven, nadat hij tijdens de total lockdown rond 18.00u tegen een jongen die op straat aan het voetballen was, botste.

Wensley reed met duorijder E.I. met een bromfiets over de Bolletriestraat in Suriname, komende vanuit de richting Kankantriestraat en gaande richting Bruinhartstraat. Langs de straat waren vier jongens een balletje aan het trappen. Een van hen liep midden op de weg om de bal aan te nemen, toen achter hem de bromfiets met flinke snelheid aankwam.

De jongen schrok en probeerde opzij te stappen maar kwam daardoor juist precies in de baan van de bromfiets. Hij werd daarbij in de lucht geschept en een flink stuk meegesleurd. Wensley en zijn duorijder kwamen daarna te vallen. Het vermoeden bestaat dat hij z’n hoofd gestoten heeft aan stenen die langs de weg stonden.

Wensley kwam ter plekke te overlijden. De duorijder raakte zwaargewond. Ook de voetballende jongen raakte gewond. Beide werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende hulp.

Een filmpje van het ongeval:

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait